Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép
Terepen sok mindent lehet tanulni. Gyakorolhatod a lovad irányítását, fejlesztheted az egyensúlyodat, közben a kapcsolatod is jobban kialakul a lóval, és ha jó helyre mész, gyönyörű helyekre juthatsz el. Ebben az erdőben 11 féle út közül választhatsz tereplovaglásod során, és ahhoz, hogy kimenj, csak írnod kell alul. (Terepre bármilyen belovaglású lóval vagy pónival mehetsz.)
 
+1 állóképesség minden terepnél

 

Vissza a térképhez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

terepen

(Tündi, 2010.12.26 21:10)

Odafele Pelermon ültem és közben Csillagot vezettem száron. Vissza felé nyerget és kantárt tettem Csillagra és így vezettem. Palermo türelmesen lépkedett mögöttünk. Csillag pedig úgy jött melettem mintha nem is lenne rajta sem nyereg, sem kantár. Ezután visza vittem őket az istállóba. Megettem és megitattam őket, majd jutalmat is kaptak. Ezután lecsutakoltam őket, kikeféltem a szőrüket és a sörényüket majd a farkukat. Végül a patáikat hoztam rendbe és hagytam őket pihenn. Ezután kivettem őket a legelőre.

terep

(Anna, 2010.11.09 20:06)

voltam terepen Spirittel. Ugyanarra mentünk mint Démonnal.

terep

(Anna, 2010.11.09 06:27)

ma korán a díjlovas edzés után kijöttem Démonnal terepre. Ma egy eddig számunkra ismeretlen és járatlan úton indultunk el. Mert mikor idefele jöttem gondolkodta, hogy eddig csak 3 úton voltunk még. Ez az út nem volt annyira különleges de voltak benne jó ugratók és hosszú szakaszok. Úgy döntöttünk tetszeni fog ez is :D
Mikor visszamentünk izzadságtól koszos llovamat lepucoltam, majd leszereltem, hogy délutánig kipihenje magát.

terep

(Anna, 2010.11.08 21:05)

voltam elöször démonnal majd spirittel terepen.

terep

(Anna, 2010.11.07 16:59)

Elösször Démonnal jöttem ki utána pedig Spirittel. Mindkettőjükkel ugyanarra az utra mentem, a mi kis tisztásunkra.

Démon:
Amikor odafele mentünk valamitől megijedt és nagyon nehezen lehetett visszafogni; bakolt ráncigálta a fejtét meg hasonlók.
MEgnyugtatásképp utána adtam neki kockacukrokat és utána továbbmentünk majd visszafele a szokásos úton vágtáztunk eggyett.

Spirit:
Spirittel semmi gond nem volt, nagyon fegyelmezetten ment végig amin meglepődtem. Mikor kiértünk a tisztásra elengedtem, hogy friss füvet legeljen majd egy neegyedora mulva visszamentünk arra amerre Démonnal

erdőben Csillaggal

(Tündi, 2010.11.07 09:12)

Miutn Palermoval voltunk terepen kihoztam Csillagot is.
Csillag kicsivel bátrabb ma már és bátrabban lépegetett mellettem. Rátértünk az egyik útra ahol csodaszép volt az erdő. Csillagnak nagyon tetszett és szinte egész úton csak nézelődött. Egyszer úgy döntöttem, hogy a melletünk lévő úton elindulhatunk visszafelé. Az az út is szép volt. Visszafele egy kicsit hagytam ügetni is Csillagot.
Az istállóban egy kis darab almával megjutalmaztam és letisztítottam. Elbúcsúztam tőle és eljöttem.

edzés

(Tündi, 2010.11.07 09:07)

Ma is reggel jöttünk ki Palermoval az erdőbe. Ezúttal nyereggel jöttem.
Az erdőben egy csapásra tévedtünk. Szép út volt! Egyszer csap kiértünk egy füves területre ahol egy tó feküdt. Itt megpihentünk. Palermo leveglészni kezdett én pedig egy kicsit körbejártam a terepet. Észrevettem itt egy visszafelé vezető utat, ahol volt egypár kidőlt fa, meg apróbb bokor amiket át tudunk ugratni. Mikor visszamentem Palermohoz még legelt de én jeleztem neki, hogy menjünk. Elindultunk azon az úton. Nem is keveset kellet ugratnunk, hiszen ez az út régen nem volt látogatva.
Amikor visszaértünk az istállóhoz már alaposan ki voltunk fáradva. Letisztítottam paripámat, majd megeptem egy répával. Elköszöntem és elindultam a csió-istállóba.