Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép
A díjlovaglás egy nagyon összetett sportág. A lónak és a lovasának tökéletes összhangban kell lennie ahoz, hogy a feladatokat a segítségek külső jelei nélkül tudják megoldani. Nagy odafigyelést igényel, de a munka meghozza gyümölcsét, és gyönyörű programokat láthatunk.

Ha a lovadat díjlóvá szeretnéd képezni, akkor itt van a legjobb helye. Csak írd meg alul, mit csináltatok egy edzésen, és lovad máris fejlődni fog.

+1 tudás

 

Vissza a térképhez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gyakorlás, edzés

(Tündi, 2010.12.26 21:05)

Átvettük az összes eddig tanult lépést és (bár kissé sok egyszerre) az összes többi leckét átvettük és betanultuk. Ez minössze 4 órába telt és még plusszba gyakorultunk is. Sok gond volt ezzel, de megbirkóztünk vele. Csodálkoztam, de PAlermo könnyedén vette az akadályokat és hibátlanul elsajátított mindent.

lovaglás, edzés

(Anna, 2010.11.09 06:23)

ma elég korán jöttem ki Démonhoz. Átvettük a programot, ami egész jól megy Démonnak, majd további elemeket raktunk hozzá. A zene is tetszik lovamnak íg jókedvűen csináljuk a programot és méghozzá annyit, hogy Démon egyre kecsesebben és tökéletesebben hajtja végre azokat a feladatokat amikre egyszer már belovagolták :D Ennek örülök és ő is. Edzés után lepucoltam majd váram egy órát és kimentünk terepre

lovaglás, edzés

(Anna, 2010.11.08 21:03)

voltam démonnal edzeni a programot 3 órán keresztül

lovaglás, edzés

(Anna, 2010.11.07 16:55)

Démonnal ma átvettük a programba eddig beletett gyakorlatokat sorrendileg és tökéletesitettünk rajtuk majd tovább koreografáltuk a programot. A zene is megvan hozzá, így mégjobban tudunk gyakorolni, hogy melyik gyakorlatból hány ritmusig csináljuk. A mai 3,5 órás edzés alatt kellően kifáradtunk.

edzés

(Tündi, 2010.11.07 15:55)

Palermoval ma a szokásosnál később jöttünk ki edzenni, de nem kevés időt töltöttünk kint.
Először is átismétetük az eddig vett gyakorlatokat vegyesen. Remekül ment még a tegnapi is Palermonak így nyugott szívvel léphettünk tovább. Ma is két leckét vettünk át. A középvágtát és az ugrásváltást. Ezekkel könnyedén elbántunk, így több időnk volt a gyakorlásra, az istmétlésre a felelevenítésre és a begyakorlásra. Az óra végére Palermo már hibátlanul és tökéletsen tudta az összes leckét. Alaposan kifáradtunk, de most már azt is megmerem csinálni, hogy még egy két órán lehet, hogy nem veszünk semmit sem, hanem csak gyakorlunk, utána pedig ezeket a leckéket kicsit félretesszük és nem vesszük elő a versenyig.
Ezután a fáradságos munka után egy répával leptem meg paripámat majd slaggal óvatosan körbelocsoltam, majd felnyergeltem, újra hiszen indulunk ki a pályára!