Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

Filmek
A filmeket a mellékelt linken teljes egészében meg tudod nézni. Kattints a linkre, majd menj legalulra, és válassz egy forrást, amelyik szimpatikus. Van pár, amelyik nem indul, ilyenkor próbálkozz másikkal. (Köszönet: MOOvie.hu)

 

 

Kép   
Az álmodó

Ben Crane a legobb trémer a lovaspályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltörti a lábát. Így értéktelenné válik mind a ló, mind a gondozója, ezért kirúgják őket. Ám a tréner kislánya hisz a csodákban, és gondoskodik a lóról, Sonya pedig a gyógyulás útjára lép.  Ez a csodás történet valódi eset alapján íródott.
Megnézheted itt:
http://moovie.hu/film/az_almodo

 

 

Kép Szilaj, a vad völgy paripája

Szilaj, a vad és fékezhetetlen paripa társainak vezetője, védelmezője, egy napon harmonikaszót hall a hegyekből, és elindul, hogy megtudja a hangok eredetét. Egy tábor tüzét fedezi fel, körülötte pedig emberek, akiket sosem látott. Az első találkozás azonban drámai fordulatot hoz: az emberek lasszóval elfogják Szilajt, magukkal viszik, majd eladják.
Megnézheted itt:
 
http://moovie.hu/film/szilaj... vagy a videóknál.

 

 

Kép A csikó

A polgárháború kellős közepén az északiak oldalán álló Jim Rabb imádott lova gyönyörű kiscsikónak ad életet. Rabb megtagadja a kiscsikó lelövéséről szóló parancsot és megtartja az állatot. A kiscsikó vigaszt nyújt a keserű időkben és a remény szimbólumává válik. /Nem láttam, de a trailer alapján szerintem egy 12-es karikát eltűr./
Megnézheted itt:
http://moovie.hu/film/a-csiko

 

 

Kép Pata-csata

Egy vándorcirkusz a viharban elveszít egy csodálatos zebracsikót. Nolan Walsh lótenyésztő talál rá a megrettent állatra, és hazaviszi lányának, Channek. Csíkos, a kis zebra hamar összeismerkedik a pajtaudvar bandájával. Amikor tudomást szerez a környék legrangosabb lóversenyéről, edzésbe kezd, hogy elérje álmát: legyőzni az összes lovat.
Megnézheted itt:
http://moovie.hu/film/pata-csata

 

 

Kép A suttogó

A 14 éves Grace súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova nyergében. Grace édesanyja, Annie rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik, ezért velük együtt azonnal Montanába utazik az egyetlen suttogóhoz, Tom Bookerhez. Amíg Tom azon fáradozik, hogy helyrehozza a kislány és a ló összetört életét, Tom és Annie egymásba szeret.
Megnézheted itt:
http://moovie.hu/film/a_suttogo

 

 

KépHidalgo - a tűz óceánja

Mára Frank, a hajdani cowboy és lova, Hidalgo napja leáldozott. Mindkettejüknek bizonyítania kell, amikor meghívják őket a sivatag lélekölő terepén futó "A tűz óceánja" elnevezésű 3.000 mérföldes túlélési versenyre. Minden induló a győzelmet akarja, ezért a verseny több, mint a büszkeség és becsület próbája; a versenyzők a túlélésért küzdenek.
Megnézheted itt:
http://moovie.hu/film/tz-oceanja